srpskiSr

Odaberite jezik

“Najvažniji poziv u životu” na KROKODIL festivalu

“Najvažniji poziv u životu” na KROKODIL festivalu

Hemofarm Fondacija predstavila je publici devetog festivala KROKODIL projekat o doniranju i transplantaciji organa “Najvažniji poziv u životu”, koji sprovodi već drugu godinu.

Svi učesnici i posetioci festivala bili su u mogućnosti da na štandu Hemofarm Fondacije sa predstavnicima Uprave za biomedicinu Ministarstva zdravlja Republike Srbije i fondacije detaljnije razgovaraju o ovoj temi i potpišu donorske kartice.

U okviru KROKODIL festivala, publika je bila u mogućnosti da sluša odlomke iz knjige “Tijelo njenog tijela” Slavenke Drakulić o njenom iskustvu transplantacije organa i da pogleda
inserte iz dokumentarnog filma “Slavenka ili o boli hrvatskog dokumentariste Petra Krelje.”
Deveto izdanje festivala KROKODIL pod nazivom PRIPITOMITI TAMU ugostilo je neka od najvećih imena jugoslovenske kinematografije Lordana Zafranovića, Želimira Žilnika i Srđana Karanovića i obradilo najaktuelnije društveno-političke teme iz perspektive umetnosti i kulture.

Podeli sa prijateljima

Ostale Vesti

Nova kampanja Hemofarm fondacije „Ne dozvoli da pukne“

Hemofarm fondacija započela je kampanju “Ne dozvoli da pukne” koja za cilj ima podizanje zdravstvene kulture i podsticanje ljudi na redovne kontrole krvnog pritiska.

Saznajte više

Uspeh se otključava rečima

Zašto je toliko važna dobra komunikacija? O tome kao i o različitim alatima i tehnikama za unapređenje komunikacionih veština, stipendistima Fondacije Hemofarm i njihovim mentorima, govorila je Sanda ...

Saznajte više

Hemofarm fondacija proglašena najboljom u 2017.

Magazin Diplomacy &Commerce dodelio je godišnje nagrade zaslužnim kompanijama i pojedincima u osam kategorija i tom prilikom Hemofarm fondacija proglašena je za fondaciju godine.

Saznajte više