srpskiSr

Odaberite jezik

“Najvažniji poziv u životu” na KROKODIL festivalu

“Najvažniji poziv u životu” na KROKODIL festivalu

Hemofarm Fondacija predstavila je publici devetog festivala KROKODIL projekat o doniranju i transplantaciji organa “Najvažniji poziv u životu”, koji sprovodi već drugu godinu.

Svi učesnici i posetioci festivala bili su u mogućnosti da na štandu Hemofarm Fondacije sa predstavnicima Uprave za biomedicinu Ministarstva zdravlja Republike Srbije i fondacije detaljnije razgovaraju o ovoj temi i potpišu donorske kartice.

U okviru KROKODIL festivala, publika je bila u mogućnosti da sluša odlomke iz knjige “Tijelo njenog tijela” Slavenke Drakulić o njenom iskustvu transplantacije organa i da pogleda
inserte iz dokumentarnog filma “Slavenka ili o boli hrvatskog dokumentariste Petra Krelje.”
Deveto izdanje festivala KROKODIL pod nazivom PRIPITOMITI TAMU ugostilo je neka od najvećih imena jugoslovenske kinematografije Lordana Zafranovića, Želimira Žilnika i Srđana Karanovića i obradilo najaktuelnije društveno-političke teme iz perspektive umetnosti i kulture.

Podeli sa prijateljima

Ostale Vesti

Hemofarm i grad Šabac u akciji ozelenjavanja Sava parka

Zaposleni u Hemofarmu i Hemofarm Fondaciji zajedno sa šabačkim učenicima i glumcima serije „Senke nad Balkanom“ posadili su 100 stabala drveća u ekološkoj akciji „Novembar, mesec drveća“ na prostoru ...

Saznajte više

Nagrada KAKTUS za kampanju "Najvažniji poziv u životu"

Fondacija Hemofarm i agencija Saatchi & Saatchi osvojili su nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi - BTL za kampanju “Najvažniji poziv u životu” na Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS.

Saznajte više

Studijska poseta proizvodnji, hemijskoj i mikrobiološkoj laboratoriji u Vršcu

Stipendisti i učesnici prvog ciklusa Mentorskog programa Hemofarm fondacije organizovano su posetili pogon proizvodnje, hemijsku i mikrobiološku laboratoriju Hemofarma AD u Vršcu.

Saznajte više