srpskiSr

Odaberite jezik

Više od 100 zaposlenih u Hemofarmu dobrovoljno dalo krv

Više od 100 zaposlenih u Hemofarmu dobrovoljno dalo krv

Usled velike nestašice krvi u Srbiji, kompanija Hemofarm odazvala se pozivu Instituta za transfuziju krvi Srbije i zajedno sa Hemofarm fondacijom, 24. avgusta, organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi u kojoj je učestvovalo više od 100 zaposlenih.

Akcija davanja krvi organizovana je istovremeno na tri lokacije (u Vršcu, Šapcu i Beogradu), u gradovima u kojima Hemofarm posluje. Ovim povodom generalni direktor kompanije Hemofarm Ronald Zeliger zahvalio se zaposlenima na pokazanoj humanosti: „Ponosan sam na činjenicu da radim u kompaniji čiji zaposleni iznova dokazuju koliki su ljudi. Krv je jedna od retkih stvari koju ne možemo proizvesti u laboratoriji ili fabričkom postrojenju. Njen izvor uvek mora biti čovek, te je doniranje krvi jedan od najvećih doprinosa pojedinca društvu i zajednici u kojoj živi. SVIM SRCEM se zahvaljujem zaposlenima u Hemofarmu na učešću u ovoj akciji i pozivam ih da svakom prilikom postavljamo nove rekorde u humanosti“.

Radnici Hemofarma godinama unazad aktivni su davaoci krvi i redovno se odazivaju pozivima Instituta za transfuziju krvi, posebno u kriznim situacijama poput zimskih i letnjih perioda kada su česte nestašice krvi. Ovo je drugi put ove godine da Hemofarm fondacija, u okviru kampanje SVIM SRCEM, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi zaposlenih u ovoj kompaniji.

Podeli sa prijateljima

Ostale Vesti

Hemofarm i grad Šabac u akciji ozelenjavanja Sava parka

Zaposleni u Hemofarmu i Hemofarm Fondaciji zajedno sa šabačkim učenicima i glumcima serije „Senke nad Balkanom“ posadili su 100 stabala drveća u ekološkoj akciji „Novembar, mesec drveća“ na prostoru ...

Saznajte više

Nagrada KAKTUS za kampanju "Najvažniji poziv u životu"

Fondacija Hemofarm i agencija Saatchi & Saatchi osvojili su nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi - BTL za kampanju “Najvažniji poziv u životu” na Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS.

Saznajte više

Studijska poseta proizvodnji, hemijskoj i mikrobiološkoj laboratoriji u Vršcu

Stipendisti i učesnici prvog ciklusa Mentorskog programa Hemofarm fondacije organizovano su posetili pogon proizvodnje, hemijsku i mikrobiološku laboratoriju Hemofarma AD u Vršcu.

Saznajte više