srpskiSr

Odaberite jezik

Nagrada KAKTUS za kampanju "Najvažniji poziv u životu"

Nagrada KAKTUS za kampanju "Najvažniji poziv u životu"

Fondacija Hemofarm i agencija Saatchi & Saatchi osvojili su nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi - BTL za kampanju “Najvažniji poziv u životu” na Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS.

Nakon osvojenih pet nagrada u 2016. i 2017. godini, među kojima su i nagrade najznačajnijeg regionalnog festivala kreativnosti “Golden Drum”, VIRTUS nagrade i nagrade Srpske asocijacije menadžera, kampanja “Najvažniji poziv u životu” osvojila je nagradu u kategoriji Pojedinačni radovi – BTL. Nagradu je primila Suzana Đorđević, direktorka Fondacije Hemofarm zajedno sa svojim saradnicima.

Treći Festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2017, koji je održan 1.i 2. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, ove godine je akcenat stavio na oštre, pametne i drugačije ideje, baš kako i slogan festivala kaže “Look sharp. Think sharp.”

Podeli sa prijateljima

Ostale Vesti

Hemofarm i grad Šabac u akciji ozelenjavanja Sava parka

Zaposleni u Hemofarmu i Hemofarm Fondaciji zajedno sa šabačkim učenicima i glumcima serije „Senke nad Balkanom“ posadili su 100 stabala drveća u ekološkoj akciji „Novembar, mesec drveća“ na prostoru ...

Saznajte više

Studijska poseta proizvodnji, hemijskoj i mikrobiološkoj laboratoriji u Vršcu

Stipendisti i učesnici prvog ciklusa Mentorskog programa Hemofarm fondacije organizovano su posetili pogon proizvodnje, hemijsku i mikrobiološku laboratoriju Hemofarma AD u Vršcu.

Saznajte više

VEĆI BROJ DONORA U SRBIJI, ČEKA SE USVAJANJE ZAKONA

2017. godina ostaće ubeležena kao godina u kojoj je Srbija zabeležila najveći pomak u transplantaciji organa...

Saznajte više