srpskiSr

Odaberite jezik

Izabrani novi stipendisti Hemofarm fondacije

Izabrani novi stipendisti Hemofarm fondacije

Hemofarm fondacija objavljuje rezultate KONKURSA ZA DODELU 10 STIPENDIJA ZA ŠKOLSKU 2017/18. godinu studentima osnovnih/integrisanih akademskih studija medicine, farmacije, farmaceutskog inženjerstva, inženjerstva zaštite životne sredine na fakultetima koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije.


Hemofarm fondacija u novembru ove godine raspisala je konkurs koji je bio otvoren za studente treće i viših godina osnovnih/integrisanih akademskih studija na medicinskim, farmaceutskim, tehnološkim i tehničkim fakultetima koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije i koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50. Prilikom odabira budućih stipendista, osim prosečne ocene i materijalnog stanja studenata, kriterijum je bio i rezultat sprovedene profesionalne selekcije.


Hemofarm fondacija stručno i finansijski podržava akademski razvoj mladih u Srbiji, a od svog osnivanja, pre 24 godine, do danas stipendirala je 3300 studenata širom zemlje. Budući stipendisti Hemofarm fondacije u školskoj 2017/2018. godini imaće priliku da budu deo „Mentorskog programa“ i da u kontaktu sa ekspertima kompanije Hemofarm unaprede svoja znanja i veštine neophodne za dalji lični i profesionalni razvoj.


1. Irfan Šabotić Univerzitet u Nišu, Medicinski fakultet, Medicina
2. Jelena Milošević Univerzitet u Nišu, Medicinski fakultet, Medicina
3. Mladen Anđić Univerzitet u Beogradu, Medicinski fakultet, Medicina
4. Sandra Đokić Univerzitet u Beogradu, Medicinski fakultet, Medicina
5. Ivana Miljković Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet, Farmacija
6. Milica Markagić Univerzitet u Prištini, Medicinski fakultet, Medicina
7. Radmila Dmitrović Univerzitet u Beogradu, Medicinski fakultet, Medicina
8. Iva Miljković Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet, Farmacija
9. Nikola Isailović Univerzitet u Beogradu, Medicinski fakultet, Medicina
10. Anđela Postolović Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet, Farmacija

Podeli sa prijateljima

Ostale Vesti

Nova kampanja Hemofarm fondacije „Ne dozvoli da pukne“

Hemofarm fondacija započela je kampanju “Ne dozvoli da pukne” koja za cilj ima podizanje zdravstvene kulture i podsticanje ljudi na redovne kontrole krvnog pritiska.

Saznajte više

Uspeh se otključava rečima

Zašto je toliko važna dobra komunikacija? O tome kao i o različitim alatima i tehnikama za unapređenje komunikacionih veština, stipendistima Fondacije Hemofarm i njihovim mentorima, govorila je Sanda ...

Saznajte više

Hemofarm fondacija proglašena najboljom u 2017.

Magazin Diplomacy &Commerce dodelio je godišnje nagrade zaslužnim kompanijama i pojedincima u osam kategorija i tom prilikom Hemofarm fondacija proglašena je za fondaciju godine.

Saznajte više