srpskiSr

Odaberite jezik

Uspeh se otključava rečima

Uspeh se otključava rečima

Zašto je toliko važna dobra komunikacija? O tome kao i o različitim alatima i tehnikama za unapređenje komunikacionih veština, stipendistima Fondacije Hemofarm i njihovim mentorima, govorila je Sanda Savić, senior direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarm AD.


“Uspešna komunikacija otvara nam vrata za različite lične i profesionalne uspehe”, istakla je Sanda tokom predavanja. Ističući da je komunikacija pre svega proces slanja i primanja poruke, Sanda je ukazala da je neophodno svakodnevno raditi na tehnikama dobrog javnog nastupa koje nam mogu pomoći u ostvarivanju ciljeva.


U okviru predavanja “Dobre komunikacione veštine – ključ za uspeh” organizovana je i “speed dating” sesija sa ciljem boljeg upoznavanja i umrežavanja grupe mentora i mentija.


Naredno predavanje u okviru Mentorskog programa biće posvećeno unapređenju veština neophodnih za uspešno predstavljanje poslodavcu i izlazak na tržište rada.

Podeli sa prijateljima

Ostale Vesti

Nova kampanja Hemofarm fondacije „Ne dozvoli da pukne“

Hemofarm fondacija započela je kampanju “Ne dozvoli da pukne” koja za cilj ima podizanje zdravstvene kulture i podsticanje ljudi na redovne kontrole krvnog pritiska.

Saznajte više

Hemofarm fondacija proglašena najboljom u 2017.

Magazin Diplomacy &Commerce dodelio je godišnje nagrade zaslužnim kompanijama i pojedincima u osam kategorija i tom prilikom Hemofarm fondacija proglašena je za fondaciju godine.

Saznajte više

Počeo drugi ciklus Mentorskog programa Fondacije Hemofarm

Predavanje generalnog direktora kompanije Hemofarm Ronalda Seeligera označilo je početak druge godine Mentorskog programa koji sprovodi Fondacija Hemofarm

Saznajte više