srpskiSr

Odaberite jezik

Znanje kao resurs

Donošenje odluka od društvenog značaja zahteva profesionalan, raznolik, talentovan i komplementaran tim. Upravni odbor Hemofarm Fondacije već godinama nastoji da podrži najbolje i najkvalitetnije društvene projekte.

Zoran Sekulić

PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA

Predsednik upravog odbora je od februara 2016. godine. Osnivač je i direktor FoNeta, prve privatne novinske agencije u Srbiji. Bio je novinar agencije Tanjug i Radio Beograda 202. Rođen je 1958. godine. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu.

upravni odbor

Sanda Savić

ČLANICA UPRAVNOG ODBORA upravni odbor

U julu 2014. godine imenovana je za direktorku Korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma. Bila je programski direktor RTV-a, direktor i urednik informativnog programa RTV B92 i jedan od osnivača RTV B92, kao i novinar – urednik na Radio Beogradu. Rođena je 1968. godine, a diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Marko Devrnja

ČLAN UPRAVNOG ODBORA

Direktor tima za operativni marketing za oblast Jugoistočne Evrope u kompaniji Hemofarm. Više od 15 godina iskustva u farmaceutskoj industriji, rastao i razvijao se zajedno sa Hemofarmom sa pozicije saradnika, preko menadžera tima, do direktora multifunkcionalnog tima u sektoru marketinga i prodaje.

Rođen 1975. godine. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Sonja Liht

ČLANICA UPRAVNOG ODBORA

Sonja Liht je predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost. Sonja je predsednica UO Međunarodnog centra za demokratsku tranziciju i članica savetodavnog odbora ženevskog Centra za demokratsku kontrolu oružanih snaga (DCAF); ženevskog Centra za bezbednosnu politiku (GCSP); kao i Evropskog saveta za spoljne poslove (ECFR). Članica je i izvršnog odbora Džeferson (Jefferson) instituta u Beogradu i Vašingtonu, kao i Fondacije za otvoreno društvo (Open Society Foundations). Sonja Liht nositeljka je brojnih međunarodnih priznanja: Zvezde italijanske solidarnosti i francuske Legije časti (2008), ličnost godine Nedeljnika Vreme (2007). 2015. godine provela je četiri meseca u Robert Boš fondaciji u Berlinu kao učesnica programa Rihard fon Vajcaker.

Tanja Bošković

ČLANICA UPRAVNOG ODBORA

Proslavljena srpska glumica, ostvarila je na desetine pozorišnih uloga i više od 60 značajnih rola na filmu i televiziji. Rođena je 1953. a diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.