srpskiSr

Odaberite jezik

Znanje kao resurs

Donošenje odluka od društvenog značaja zahteva profesionalan, raznolik, talentovan i komplementaran tim. Upravni odbor Hemofarm Fondacije već godinama nastoji da podrži najbolje i najkvalitetnije društvene projekte.

Zoran Sekulić

PREDSEDNIK UPRAVNOG ODBORA

Predsednik upravog odbora je od februara 2016. godine. Osnivač je i direktor FoNeta, prve privatne novinske agencije u Srbiji. Bio je novinar agencije Tanjug i Radio Beograda 202. Rođen je 1958. godine. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu.

upravni odbor

Sanda Savić

ČLANICA UPRAVNOG ODBORA upravni odbor

U julu 2014. godine imenovana je za direktorku Korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma. Bila je programski direktor RTV-a, direktor i urednik informativnog programa RTV B92 i jedan od osnivača RTV B92, kao i novinar – urednik na Radio Beogradu. Rođena je 1968. godine, a diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Gordan Maksović

ČLAN UPRAVNOG ODBORA

Od jula 2014. godine direktor je prodajnih timova za Zapadni Balkan u Hemofarmu, gde je zaposlen od 2002. godine. U farmaceutskoj praksi radio je i pre Hemofarma. Rođen je 1970. godine, a diplomirao je na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu.

Tanja Bošković

ČLANICA UPRAVNOG ODBORA

Proslavljena srpska glumica, ostvarila je na desetine pozorišnih uloga i više od 60 značajnih rola na filmu i televiziji. Rođena je 1953. a diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.