srpskiSr

Odaberite jezik

Medija Centar

Vesti

Zaposleni Hemofarma u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Zaposleni kompanije Hemofarm AD i Hemofarm Fondacije masovno su se odazvali pozivu nadležnih zdravstvenih institucija i dobrovoljno dali krv.

Saznajte više

Hemofarm dobitnik Glavne nagrade VIRTUS za filantropiju

Hemofarm i Hemofarm Fondacija dobitnici su VIRTUS Glavne nagrade za doprinos kompanije na nacionalnom nivou za kampanju podrške programu doniranja i transplantacije organa u Srbiji – NAJVAŽNIJI POZIV ...

Saznajte više

Novogodišnji paketići za mališane u Beogradu, Vršcu i Šapcu

U organizaciji Hemofarm Fondacije, Deda Mraz iz Udruženja građana „Doktori klovnovi“ delio je ove i prošle nedelje novogodišnje poklone deci koja pohađaju vršačku školu za osnovno i srednje ...

Saznajte više

Novi stipendisti Hemofarm Fondacije

Desetoro studentkinja i studenata medicine i farmacije iz cele Srbije, zahvaljujući svom trudu i zalaganju, ali i odličnom proseku, postali su stipendisti Hemofarm Fondacije.

Saznajte više

Priznanje SAM za kampanju NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU

Hemofarm Fondacija dobitnik je Godišnje nagrade za društveno odgovornu kompaniju godine koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera.

Saznajte više

Rezultati KONKURSA za dodelu 10 stipendija za školsku 2016/2017.

Rezultati KONKURSA za dodelu 10 stipendija za školsku 2016/2017. godinu studentima osnovnih akademskih studija MEDICINE I FARMACIJE na fakultetima koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije.

Saznajte više