srpskiSr

Odaberite jezik

Vesti

Zaposleni Hemofarma u akciji dobrovoljnog davanja krvi

Zaposleni kompanije Hemofarm AD i Hemofarm Fondacije masovno su se odazvali pozivu nadležnih zdravstvenih institucija i dobrovoljno dali krv.

Saznajte više

Hemofarm dobitnik Glavne nagrade VIRTUS za filantropiju

Hemofarm i Hemofarm Fondacija dobitnici su VIRTUS Glavne nagrade za doprinos kompanije na nacionalnom nivou za kampanju podrške programu doniranja i transplantacije organa u Srbiji – NAJVAŽNIJI POZIV ...

Saznajte više

Novogodišnji paketići za mališane u Beogradu, Vršcu i Šapcu

U organizaciji Hemofarm Fondacije, Deda Mraz iz Udruženja građana „Doktori klovnovi“ delio je ove i prošle nedelje novogodišnje poklone deci koja pohađaju vršačku školu za osnovno i srednje ...

Saznajte više

Novi stipendisti Hemofarm Fondacije

Desetoro studentkinja i studenata medicine i farmacije iz cele Srbije, zahvaljujući svom trudu i zalaganju, ali i odličnom proseku, postali su stipendisti Hemofarm Fondacije.

Saznajte više

Priznanje SAM za kampanju NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU

Hemofarm Fondacija dobitnik je Godišnje nagrade za društveno odgovornu kompaniju godine koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera.

Saznajte više

Rezultati KONKURSA za dodelu 10 stipendija za školsku 2016/2017.

Rezultati KONKURSA za dodelu 10 stipendija za školsku 2016/2017. godinu studentima osnovnih akademskih studija MEDICINE I FARMACIJE na fakultetima koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije.

Saznajte više

Najvažniji poziv u životu

Dokumentarni film Hemofarm Fondacije “Najvažniji poziv u životu“ premijerno je prikazan na filmskom festivalu Slobodna zona.

Saznajte više

Priznanja za kampanju NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU na Golden Drum festivalu

Na 23. Golden Drum festivalu, najznačajnijem regionalnom festivalu kreativnosti, agencija Saatchi & Saatchi Beograd u saradnji sa Hemofarm Fondacijom, osvojila je zlatnu, srebrnu i bronzanu nagradu.

Saznajte više

Podrška lekara i farmaceuta kampanji NAJVAŽNIJI POZIV

Zašto je važno biti donor, na koji način prevazići predrasude koje ovu temu prate, šta znači biti na listi čekanja za transplantaciju? Neka su od pitanja na čije su odgovore imali prilike da čuju ...

Saznajte više

I odbornici Opštine Palilula uz kampanju NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU

Predavanjem o suštini donorstva i simboličnim potpisivanjem donorskih kartica odbornika skupštine opštine Palilula nastavljena je druga faza kampanje NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU, koju sprovode ...

Saznajte više

Festival BASSPASSION u misiji NAJVAŽNIJI POZIV

Posetioci festivala kontrabasa BASS PASSION vol.2 koji je za vikend održan na Kolarcu, osim dobre muzike čuli su i šta je NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU!

Saznajte više

Nemačko-srpska komora podržala kampanju donacije organa

Susretom sa članovima Nemačko-srpske privredne komore nastavlja se druga, dinamičnija, faza kampanje Hemofarm Fondacije i Ministarstva zdravlja, NAJVAŽNIJI POZIV U ŽIVOTU.

Saznajte više