NAGRADE
Za svoj rad i društvenu angažovanost, Hemofarm fondacija je u prethodne dve i po decenije dobila brojna priznanja, a samo u poslednje četiri i po godine osvojila je ukupno 24 lokalne, regionalne i međunarodne nagrade.
PRIZNANJA HEMOFARM FONDACIJE
PROČITAJ VIŠE
UEPS priznanja za kampanju “I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju.”
Kampanja “I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju.” nagrađena je sa dva srebrna priznanja za društveno odgovornu kampanju – profitni sektor i korporativni i interni PR koje dodeljuje UEPS – Udruženje za tržišne komunikacije Srbije.
PROČITAJ VIŠE
Kaktus nagrada za kampanju “I ja sam sam donor. Jer navijam za Srbiju”
Kampanja “I ja sam donor. Jer navijam za Srbiju” osvojila je nagradu u kategoriji “Društveno odgovorna integrisana kampanja“ na Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS 2019.
PROČITAJ VIŠE
PRiznanje 2019 za kampanju "Ne dozvoli da pukne"
Kampanja “Ne dozvoli da pukne” Hemofarm fondacije nagrađena je PRiznanjem 2019, Društva Srbije za odnose s javnošću, kao najbolje komunicirana društveno odgovorna kampanja u 2018. godini u oblasti integrisanih komunikacija.
PROČITAJ VIŠE
UEPS priznanja za kampanju „Ne dozvoli da pukne“
Hemofarm fondacija dobitnik je pet priznanja Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) za kampanju „Ne dozvoli da pukne” u čijem fokusu je prevencija povišenog krvnog pritiska. Kampanja je nagrađena sa dva zlatna priznanja u kategorijama promotivna integrisana kampanja - zdravlje i BTL aktivnosti na vanstandardnim mestima. Tri srebrna priznanja dobila je u kategorijama OOH (Out-of-home advertising), kreativna upotreba medija i društveno-odgovorni i humanitarni projekat u neprofitnom sektoru.
PROČITAJ VIŠE
STADA nagrada za primer najbolje prakse
Hemofarm fondacija nagrađena je STADA nagradom za primer najbolje prakse za kampanju o važnosti doniranja organa “Najvažniji poziv u životu”.
PROČITAJ VIŠE
KAKTUS nagrade za kampanju “Ne dozvoli da pukne”
Kampanja “Ne dozvoli da pukne” osvojila je dve nagrade u kategorijima “Neprofitna integrisana kampanja” i “Mediji” na Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS 2018.
PROČITAJ VIŠE
Silver drum nagrada za kampanju “Ne dozvoli da pukne”
Kampanja Hemofarm fondacije za prevenciju povišenog krvnog pritiska “Ne dozvoli da pukne”' nagrađena je Silver Drum nagradom u kategoriji OOH na 25. međunarodnom festivalu Golden Drum, najznačajnijijem festivalu kreativnosti i advertajzinga u centralno-istočnoj Evropi. Kampanju za prevenciju povišenog krvnog pritiska Hemofarm fondacija realizovala je uz podršku agencije New Moment New Ideas Company.
PROČITAJ VIŠE
PRiznanje 2018 za kampanju "Najvažniji poziv u životu"
Kampanja “Najvažniji poziv u životu” Hemofarm fondacije nagrađena je PRiznanjem 2018, Društva Srbije za odnose s javnošću, kao najbolje komunicirana društveno odgovorna kampanja u 2017. godini.
PROČITAJ VIŠE
Hemofarm fondacija proglašena je najboljom u 2017.
Magazin Diplomacy&Commerce dodelio je godišnje nagrade zaslužnim kompanijama i pojedincima u osam kategorija i tom prilikom Hemofarm fondacija proglašena je za fondaciju 2017. godine.
PROČITAJ VIŠE
Nagrada Impact DOCS festivala za „Najvažniji poziv u životu“
Hemofarm fondacija dobila je nagradu Impact DOCS festivala u Kaliforniji za dokumentarni film "Najvažniji poziv u životu". Dokumentrani film "Najvažniji poziv u životu", autorke Danice Vučinić i reditelja Mateje Rackova, realizovan je u okviru istoimene kampanje u cilju podizanja svesti javnosti o značaju zaveštanja organa i povećanja broja donora u Srbiji.
PROČITAJ VIŠE
Impakt nagrada za “Najvažniji poziv u životu“
Kampanja „Najvažniji poziv u životu“ Hemofarm fondacije proglašena je za najbolju neprofitnu društveno korisnu kampanju u 2017. na konkursu koji je organizovala regionalna agencija Brodoto.
PROČITAJ VIŠE
Nagrada za Mentorski program
U 2017. godini Mentorski program Hemofarm fondacije proglašen je za najbolji u kategoriji „Korporativno volontiranje - pro bono podrška“ i pripala mu je nagrada koju dodeljuje Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv.
PROČITAJ VIŠE
KAKTUS 2017. nagrada za kampanju "Najvažniji poziv u životu"
Hemofarm fondacija i agencija Saatchi & Saatchi nagrađene su za kampanju "Najvažniji pozivu u životu" u kategoriji „Pojedinačni radovi – BTL“na Festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2017.
PROČITAJ VIŠE
Glavna VIRTUS nagrada za kampanju "Najvažniji poziv u životu"
Hemofarm i Hemofarm fondacija nagrađeni su glavnom VIRTUS nagradom za korporativni doprinos na nacionalnom nivou za kampanju o transplantaciji i doniranju organa "Najvažniji poziv u životu".
PROČITAJ VIŠE
Godišnja nagrada Srpske asocijacije menadžera za društveno-odgovornu kampanju "Najvažniji poziv u životu" za 2016. godinu
Godišnjom nagradom Srpske asocijacije menadžera za društveno-odgovornu kampanju 2016. godine, nagrađena je kampanja Hemofarm fondacije "Najvažniji poziv u životu”.
PROČITAJ VIŠE
Golden Drum nagrada za kampanju "Najvažniji poziv u životu"
Na 23. Golden Drum festivalu, najznačajnijem regionalnom festivalu kreativnosti, agencija Saatchi & Saatchi Beograd, u saradnji sa Hemofarm fondacijom, sa kampanjom "Najvažniji poziv u životu" osvojila je zlatnu nagradu - Golden Drum, u kategoriji integrisanih kampanja.
PROČITAJ VIŠE
Silver Drum nagrada za kampanju "Najvažniji poziv u životu"
Na 23. Golden Drum festivalu, najznačajnijem regionalnom festivalu kreativnosti, agencija Saatchi & Saatchi Beograd, u saradnji sa Fondacijom Hemofarm, sa kampanjom "Najvažniji poziv u životu" osvojila je srebrnu nagradu - Silver Drum, u kategoriji PR-a.
PROČITAJ VIŠE
Drum Adriatic Bronze 2016 specijalna nagrada za kampanju "Najvažniji poziv u životu"
Na 23. Golden Drum festivalu, najznačajnijem regionalnom festivalu kreativnosti, agencija Saatchi & Saatchi Beograd, u saradnji sa Hemofarm fondacijom, sa kampanjom "Najvažniji poziv u životu" osvojila je specijalnu nagradu - Drum Adriatic Bronze 2016.
PROČITAJ VIŠE