srpskiSr

Odaberite jezik

SVIM SRCEM priključili smo se kampanji PRODUŽI ŽIVOT Ministarstva zdravlja Republike Srbije kako bismo uticali na povećanje svesti o značaju zaveštanja organa u Srbiji.

Povodom 55 godina od osnivanja kompanije Hemofarm pozvali smo zaposlene da budu odgovorni i postanu vlasnici donorskih kartica i tako pomognu u spašavanju života drugih. Istovremeno pokrenuli smo seriju predavanja o zaveštanju organa, kako bismo široj javnosti ukazali na značaj ove teme i tako uticali na povećanje broja donora u Srbiji.

Aktivnosti sprovodimo u partnerstvu i koordinaciji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije i najeminentnijim zdravstvenim institucijama na polju doniranja organa, poput Uprave za biomedicinu i Vojnomedicinske akademije (VMA), kao i sa strukovnim udruženjima i ostalim organizacijama civilnog društva, međunarodnim organizacijama, medijima i uglednim pojedincima.

Podrška kampanji PRODUŽI ŽIVOT je odraz iskrene posvećenosti Hemofarm Fondacije i kompanije Hemofarm unapređenju zdravlja i kvaliteta života ljudi.